PISO Ceste, BCP

Z letošnjim letom vam ponujamo storitev vzpostavitve in posodabljanja banke cestnih podatkov - BCP, katero morate vsako leto do 15. maja poslati na DRSI. Za potrebe vaše občine smo oblikovali tri pakete:

  • PAKET A vsebuje enkratno posodobitev in oddajo BCP, brez dostopa do aplikacije. Paket vsebuje tudi vključitev sprememb v spletni PISO,
  • PAKET B vsebuje zgolj dostop do aplikacije PISO Ceste. Sami nato vnašate spremembe in posodabljate BCP, ter komunicirate z DRSI. Paket vsebuje tudi vključitev sprememb v spletni PISO,
  • PAKET C vsebuje dostop do aplikacije PISO Ceste + posodobitev in oddajo BCP. S tem paketom imate nemoten dostop do aplikacije, kjer lahko spremljate ali sami vnašate spremembe. Mi prevzamemo končno posodobitev BCP, oddamo evidenco na DRSI, ter prevzamemo vso komunikacijo in usklajevanje. Paket vsebuje tudi vključitev sprememb v spletni PISO.

Aplikacija PISO Ceste je namenjena celovitemu upravljanju z občinskim cestnim omrežjem. Od temeljnih podatkov, vezanih na odsek in stacionažo, banke cestnih podatkov (BCP), katastra horizontalne in vertikalne prometne signalizacije, do podpore za izdajanje dovoljenj za zapore, prometnih informacij in cele palete statističnih in analitičnih poročil. Vse, kar se nanaša na upravljanje z občinskim cestnim omrežjem je združeno na enem mestu.

Vse vaše podatke lahko vedno izvozite v standardne SHP datoteke in v Excelove datoteke. Omogočen je tudi uvoz vaših obstoječih podatkov in pretvorba med formati.

Oglejte si še:

Za več informacij nas kontaktirajte.

 

PISO Ceste, BCP