Uporabniški seminarji 2021

Za uporabnike storitev PISO organiziramo izobraževalne seminarje v Trzinu. Izobraževanja smo v lanskem letu v celoti prenovili in razširili, namenjena pa so tako zaposlenim na občini kot tudi ostalim uporabnikom. Prepričani smo, da boste izvedeli marsikaj novega in da boste z obiskom seminarjev izboljšali učinkovitost uporabe rešitev PISO. Vabljeni!

Interni uporabnik

Osnovni seminar namenjen občinskim uporabnikom in ostalim imetnikom internega dostopa, ki želijo osvojiti delo s PISO Spletnim pregledovalnikom. Vsebuje vse pomembne novosti zadnjih let, poudarek je na funkcionalnem delu, splošnih vsebinah ter posebnostih internega dostopa (temeljne prostorske evidence in operacije, prebivalci, poslovni subjekti...). (program)

Strokovnjak

Nadaljevalni seminar namenjen izkušenejšim internim uporabnikom, ki želijo osvojiti celovito rešitev za svoje področje dela. Poleg dela s PISO Spletnim pregledovalnikom vsebuje tudi obravnavo področne problematike ter delo s specifičnimi rešitvami za naslednja področja: OKOLJE-PROSTOR, INFRASTRUKTURA ter NEPREMIČNINE. Udeleženci izberejo svoje področje ob prijavi. (program)

seminar datum trajanje cena brez DDV    
Interni uporabnik pokličite 4h 95,00 prijava prosto (6)
           
Lokacija in potek

Ob prijavi prejmete natančna navodila za dostop. Za parkiranje je poskrbljeno. Za vsakega udeleženca je zagotovljen osebni računalnik, delovno gradivo ter prigrizek z napitki med odmorom.

Želite seminar za zaposlene na vaši lokaciji? Za dogovor o izvedbi nas kontaktirajte.

Ugodnosti

Občine vključene v PISO imajo popust v višini 20%. V primeru prijave več udeležencev iz iste organizacije za posamezen termin, se upošteva dodaten popust razviden iz spodnje preglednice:

udeleženci iste organizacije popust 
število oseb 2,3 10% 
število oseb 4 ali več 20% 

 

Več informacij:

Realis d.o.o.
Ljubljanska c. 33
SI - 1236 Trzin
Slovenija

Kontaktne informacije
(e-pošta) kontakt
(tel) 01 542 71 10
(fax) 01 542 71 15